Het eerste artikel…

Laat ik het eerste artikel op mijn website gebruiken om bezoekers te informeren wat betreft het doel van deze website. De website ‘Internet Marketing advies door Tim Beeren’ zal dienen als naslagwerk voor ge├»nteresseerde bezoekers, voor mijn klanten en voor mijzelf.

Op deze website zal ik veel tips, artikelen en adviezen plaatsen met betrekking tot Internet Marketing in de meest ruime zin des woords. Van Google AdWords en Google Analytics tot Social Media, Linkbuilding, E-commerce en Zoekmachine optimalisatie. “Kennis is macht”, maar kennis delen biedt veel meer voordelen. Elkaar helpen is misschien een vreemd begrip binnen de keihard concurrerende Nederlandse economie maar ik ben van mening dat elkaar helpen, zijn vruchten vroeg of laat zal afwerpen.

Schroom niet om te reageren op artikelen middels het reactieformulier onder elk artikel of stuur mij een e-mail met vragen, reacties, of aanmerkingen middels de contactpagina. Houd het alstublieft netjes en respecteer elkaars mening. Ik denk dat we op die manier een behoorlijk stuk wijzer kunnen worden wat Internet Marketing en online ondernemen betreft.


Mis het volgende artikel niet! Abonneer je gratis via RSS of e-mail.

Over Tim Beeren

Tim Beeren - geïnspireerd door Internet Marketing, E-commerce en Zoekmachine optimalisatie, jonge online ondernemer met passie en ambitie.

Tim Beeren is te volgen op Twitter als @timbeeren.

1 Reactie op "Het eerste artikel…"

Reageer op "Het eerste artikel..."