Projecten

Tim Beeren Internet Marketing Advies heeft onder andere bijgedragen aan onderstaande projecten. Veel van deze projecten lopen nog steeds gezien de lange termijn doelstellingen.

 

Carl Denig

Voor Carl Denig is een compleet nieuwe webwinkel gebouwd met e-commerce platform Magento als basis. De volledige online marketing strategie wordt voor Carl Denig uitgewerkt en uitgevoerd.

Carl Denig oude webwinkel / Carl Denig nieuwe webwinkel

 

Van Abbevé

Voor Van Abbevé is een compleet nieuwe webwinkel gebouwd met e-commerce platform Magento als basis. De volledige online marketing strategie wordt voor Van Abbevé uitgewerkt en uitgevoerd.

Van Abbevé nieuwe webwinkel

 

Nationale Vaarbon

Voor de Nationale Vaarbon is een compleet nieuwe website gebouwd met het WordPress platform als basis plus veel maatwerk functionaliteiten. De nieuwe website moest overzichtelijk, professioneel ogen en plezier uitstralen. Daarnaast is de website op een zoekmachine-vriendelijke en conversiegerichte manier opgebouwd.

Nationale Vaarbon nieuwe website

 

Little Label

Voor webwinkel Little Label is een compleet nieuw Magento design ontwikkeld dat beter aansluit op de wensen en behoeften van de bezoekers. Hierdoor zal het conversiepercentage toenemen.

Little Label nieuw design

 

VisreizenPortugal.nl

Voor VisreizenPortugal.nl is een aparte landingspagina ontwikkeld die gebruikt wordt voor SEO doeleinden.

VisreizenPortugal.nl landingspagina

 

Ton Beeren Cuisinier

Voor Ton Beeren Cuisinier is een compleet nieuwe website gebouwd met het WordPress platform als basis. Daarnaast is er ook een Google AdWords campagne gestart die onderhouden wordt.

Reactie van T. Beeren – eigenaar Ton Beeren Cuisinier:
“Tim understood my message very well! We needed a new website, usable with smartphones , and giving better results in google rankings. What Tim did was creating a fresh new, goodlooking, website with the results we wanted it to give.”

Ton Beeren Cuisinier nieuwe website

 

Interpres

Voor Interpres is een compleet nieuwe (responsive) website gebouwd met het WordPress platform als basis.

Interpres nieuwe website

 

Kelkoo

Voor website Kelkoo.nl is een SEO adviesrapport opgesteld.

Kelkoo.nl website

 

Gecko Covers

Voor Gecko Covers B.V. is een compleet nieuwe multistore webwinkel gebouwd met e-commerce platform Magento als basis. Magento biedt alle mogelijkheden om een webwinkel een goede SEO opbouw mee te geven en dat is hier dan ook gebeurd. Het is een multistore webwinkel geworden bestaande uit drie talen. Er wordt advies gegeven wat betreft usability en conversie optimalisatie. Daarnaast is er ook een Google AdWords campagne gestart die onderhouden wordt. Ook is er een weblog ontwikkeld op basis van het WordPress platform.

Reactie van L. Klein Nijenhuis – eigenaar Gecko Covers B.V. :
“Werk inmiddels 7 maanden met Tim en ben zeer tevreden. Zijn professionele manier van werken en kennis van SEO en SEA heeft veel betekend voor onze website. Recentelijk is onze nieuwe website opgeleverd waarbij Tim een rol als projectmanager vervulde. We zijn erg blij met het resultaat.”

GeckoCovers oude webwinkel / GeckoCovers nieuwe multistore webwinkel

 

De Presentatie Groep B.V. & The Leadership Group & European School for Leadership Practice

Voor De Presentatie Groep B.V. is een compleet nieuwe website gebouwd. De nieuwe website moest exclusief, vernieuwend en professioneel ogen, maar toch ook overzicht bieden. Daarnaast is de website op een zoekmachine-vriendelijke manier opgebouwd. Tim Beeren Internet Marketing Advies heeft het projectmanagement inclusief SEO en usability advies op zich genomen.

Ook is er een soortgelijke website gebouwd voor dochterorganisatie The Leadership Group en European School for Leadership Practice. Bovendien is er voor elke website een mobiele versie ontwikkeld.

Reactie van T. Baartmans – directeur De Presentatie Groep B.V. :
“Tim Beeren has proven to be one of the most trustworthy and reliable consultants in his field. He is gifted to lead a hectic and unpredictable process by creating an eye in the storm. Tim is the frontrunner for the next generation Internet specialist: humble, committed and no-nonsense.”

De Presentatie Groep nieuwe website / The Leadership Group nieuwe website
/ European School for Leadership Practice nieuwe website

 

Diligence Services B.V.

Voor Diligence Services B.V. is een compleet nieuwe website gebouwd. De nieuwe website moest overzichtelijk, modern en professioneel ogen. Daarnaast is de website op een zoekmachine-vriendelijke manier opgebouwd en is er goed nagedacht over de usability van de website. De e-mailmarketing activiteiten worden begeleid door Tim Beeren Internet Marketing Advies. Onlangs zijn er aparte landingspagina’s ontwikkeld.

Reactie van H.J.G. Helwegen – directeur Diligence Services B.V. :
“Tim Beeren heeft in de afgelopen maanden voor Diligence de bouw van een nieuwe website begeleid. Tim heeft ervoor gezorgd dat de nieuwe website zo is uitgerust dat we hogere resulaten hebben behaald qua bezoekers, conversie en ranking bij Google. Hij denkt zeer oplossingsgericht en denkt altijd een paar stappen vooruit. Voor het eerst in ons bestaan heb ik nu het gevoel dat we een website hebben die optimaal functioneert.”

Diligence oude website / Diligence nieuwe website

 

GB Business Solutions B.V.

Voor GB Business Solutions B.V. is een compleet nieuwe website gebouwd met het WordPress platform als basis plus enkele maatwerk functionaliteiten. De nieuwe website moest overzichtelijk, modern en professioneel ogen. Daarnaast is de website op een zoekmachine-vriendelijke en conversiegerichte manier opgebouwd.

Ook zijn er aparte landingspagina’s ontwikkeld die gebruikt worden voor SEO doeleinden:

Magento webwinkel backoffice
Autodoc HSE

Reactie van F. van der Steen – commercieel directeur GB Business Solutions B.V. :
“Tim is één van de mensen met een echte passie. In zijn geval SEO. Ik kijk terug op een prettige samenwerking waarin ik Tim heb leren kennen als een gedreven en deskundig persoon. Het resultaat? Een professionele website met nieuwe mogelijkheden en mooie zoekresultaten!”

GB Business Solutions oude website / GB Business Solutions nieuwe website

 

Stichting Stop Kindermisbruik

Voor Stichting Stop Kindermisbruik is een online marketing strategie opgesteld. Daarnaast is er een compleet nieuwe website gebouwd met het WordPress platform als basis. Elementen uit de online marketing strategie, zoals zoekmachine optimalisatie, usability en conversie optimalisatie, zijn meegenomen in de bouw van de nieuwe website. Ook is er een internationale website gerealiseerd onder de naam Free A Girl.

Reactie van E. Hölsken – oprichtster Stichting Stop Kindermisbruik:
“Ik werk sinds vorige maand samen met Tim Beeren en ik zou willen dat ik dit veel eerder had gedaan. Tim heeft een online marketing strategie geschreven voor Stop Kindermisbruik met zeer bruikbaar en praktisch advies. Daarnaast draagt hij er zorg voor dat de nieuwe website zo wordt uitgerust dat we zeker hogere resultaten gaan behalen qua bezoekers en conversie. Tim kan snel schakelen, kan zeer probleemoplossend denken en is zeer service gericht. Daarnaast heeft hij veel kennis op SEO gebied. Kortom, ik beveel Tim aan als je aan een nieuwe website denkt of meer uit je site wilt halen.”

Reactie van R. van Laar – directeur Stichting Stop Kindermisbruik:
“Tim Beeren is an SEO (Search Engine Optimization) specialist who has singlehandedly made us one of the most visible charities in search results in The Netherlands. I can recommend Tim Beeren to anyone who wants to be more visible online.”

Stichting Stop Kindermisbruik oude website / Stichting Stop Kindermisbruik nieuwe website
/ Free A Girl website

 

DTT Multimedia

Voor DTT Multimedia is er een Google AdWords campagne gestart. Daarnaast zijn er aparte landingspagina’s ontwikkeld die gebruikt worden voor zowel SEO als SEA doeleinden. Ook wordt er SEO advies gegeven omtrent de opbouw van de huidige website.

Reactie van J. van Dijk – eigenaar DTT Multimedia:
“Tim Beeren staat DTT Multimedia bij in het beter vindbaar maken van onze website in de Google Zoekmachine. Dit zowel voor de organische zoekresultaten in Google mbv Landingpages, als voor de betaalde zoekresultaten in Google Adwords. Dit heeft zich reeds uitbetaald in een veelvoud van extra aanvragen. Ik verwacht/hoop in de toekomst nog meer vruchten te mogen plukken van de samenwerking met ‘Tim Beeren Internet Marketing Advies’!”

 

DFX Face Art

Voor DFX Face Art is een compleet nieuwe multistore webwinkel gebouwd met e-commerce platform Magento als basis. Magento biedt alle mogelijkheden om een webwinkel een goede SEO opbouw mee te geven en dat is hier dan ook gebeurd. Het is een multistore webwinkel geworden bestaande uit drie talen.

Reactie van W. Assies – eigenaar DFX Face Art:
“Tim Beeren heeft ons geadviseerd en begeleid in het maken van onze website. De samenwerking is goed verlopen door korte lijnen en goede ondersteuning. Al met al het resultaat mag er zijn.”

DFX Face Art oude webwinkel / DFX Face Art nieuwe multistore webwinkel

 

Knibbe Lettering B.V.

Voor Knibbe Lettering B.V. is er een Google AdWords campagne gestart. Daarnaast zijn er aparte landingspagina’s ontwikkeld die gebruikt worden voor SEA doeleinden.

 

Wellness Academie

Voor de Belgische Wellness Academie (Alternatieva VZW – overkoepelende organisatie) is er een Google AdWords campagne gestart die onderhouden wordt.

Reactie van D. Ketelslagers – coördinator Alternatieva VZW:
“Tim is gemotiveerd, dynamisch en beschikt over een enorme vakkennis. Wij zijn erg tevreden over zijn werk.”

Wellness Academie website

 

Fleurtiek B.V. & Fruitmand-specialist.nl

Aan Fleurtiek B.V. worden Google AdWords consults gegeven, waardoor Fleurtiek B.V. haar eigen Google AdWords campagnes kan optimaliseren.

Voor webwinkel Fruitmand-specialist.nl, onderdeel van Fleurtiek B.V., is een SEO adviesrapport opgesteld.

Reactie van R. Vrolijk – eigenaar Fleurtiek B.V. :
“Wij ervaren de samenwerking met Tim als erg positief! Hij heeft voor ons een zeer waardevol rapport geschreven omtrent welke punten wij qua zoekmachineoptimalisatie op onze site kunnen aanpassen. Het prettige is dat hij ook ervaring heeft met Magento (ons e-commerce platform) en dat hij dus ook precies weet welke punten wij direct kunnen aanpassen. Ook adviseert hij ons om onze adwords campagnes te optimaliseren. In de eerste maand hebben wij al direct een significante verlaging van onze cost-per-click  gerealiseerd.”

Fleurtiek.nl webwinkel / Fruitmand-specialist.nl webwinkel

 

DekoKado.nl

Voor webwinkel DekoKado.nl is een compleet nieuwe webwinkel gebouwd met e-commerce platform Magento als basis. Magento biedt alle mogelijkheden om een webwinkel een goede SEO opbouw mee te geven en dat is hier dan ook gebeurd. Daarnaast is er een weblog ontwikkeld op basis van het WordPress platform.

DekoKado.nl oude webwinkel / DekoKado.nl nieuwe webwinkel

 

Axcium B.V.

Voor Axcium B.V. is een compleet nieuwe webwinkel gebouwd met e-commerce platform Magento als basis. De webwinkel van Axcium B.V. is volledig gericht op de groothandel, groothandelaren kunnen pas prijzen zien en een bestelling plaatsen als men een inlog heeft verkregen.

Axcium nieuwe webwinkel

 

Sinterklaasfan.nl

Voor website Sinterklaasfan.nl is een SEO adviesrapport, een linkbuilding strategie en een content strategie opgesteld.

Reactie van M. Bulthuis – eigenaar Sinterklaasfan.nl:
“Sinds ik werk met Tim Beeren Internet Marketing Advies zie ik een duidelijke toename in de bezoekersaantallen op mijn website Sinterklaasfan.nl. Deze toename van organisch verkeer overtrof al mijn verwachtingen.”

Sinterklaasfan.nl website

 

Restaurant Brick

Voor restaurant Brick in Haarlem is een website gebouwd met het WordPress platform als basis. Een aanrader om lekker uit eten te gaan!

RestaurantBrick.nl website

 

Eleganties.nl

Aan webwinkel Eleganties.nl worden Google AdWords consults gegeven, waardoor Eleganties.nl haar eigen Google AdWords campagne kan optimaliseren.

Reactie van M. Haaksema – eigenaar Eleganties.nl:
“Onlangs heb ik Tim Beeren ingeschakeld voor het optimaliseren van de Google Adwords campagnes voor www.eleganties.nl en om ook mijn kennis op dit gebied te verrijken. De campagnes zijn inderdaad sterk verbeterd. Mijn ervaring met Tim is erg positief. Hij heeft zowel brede als diepgaande kennis. En niet alleen over Adwords, maar ook over website ontwikkeling, SEO en Google Analytics.”

Eleganties.nl webwinkel

 

CosmeticaBestellen.nl

Voor webwinkel CosmeticaBestellen.nl is een website usability plan opgesteld. Aan de hand van dit website usability plan is er een nieuw Magento design ontwikkeld dat meer gericht is op conversie.

Reactie van L. de Bruin – eigenaar CosmeticaBestellen.nl:
“Tim is duidelijk en weet precies hoe het wel en niet moet!”

CosmeticaBestellen.nl oud design / CosmeticaBestellen.nl nieuw design