Wie is Tim?

“Een opgever wint nooit en een winnaar geeft nooit op.”

Ik ben Tim Beeren, geboren in 1988 en wonend in Haarlem.

Ik heb de hbo opleiding Small Business & Retail Management aan de hogeschool Inholland Haarlem succesvol afgerond. Binnen die opleiding heb ik de differentiatieminor Digital World en Ondernemen in Den Haag gevolgd met hoofdrichting marketing.

Tijdens deze hbo-opleiding ook lesgegeven omtrent zoekmachine optimalisatie. Breed opgeleid binnen online marketing, maar ook op webdevelopment gebied behoorlijk goed onderlegd. Praktijkervaring opgedaan bij diverse webwinkels als E-commerce manager.

Sinds 1 september 2010 ben ik mijn kennis op het gebied van internet marketing als freelance ondernemer gaan delen met bedrijven. Vanuit mijn onderneming adviseer ik bedrijven op internet marketing gebied en help ik hen deze kennis concreet toe te passen binnen hun bedrijfsvoering.

Binnen Frank a Do, in 2012 opgericht, ben ik verantwoordelijk voor de zoekmachine optimalisatie tak en algemene zaken. Daarnaast bezig met Google AdWords, E-mailmarketing, Conversie optimalisatie, Affiliate Marketing en Google Analytics, klantcontact en acquisitie.

“Ik zeg wat ik denk en ik doe wat ik beloof.”