Tim Beeren partner Frank a Do

Enige tijd geleden alweer is de partner banner van Frank a Do rechtsonder op deze website geplaatst. 4 oktober 2012 heb ik, Tim Beeren, Frank a Do opgericht in combinatie met twee collega’s.

Frank a Do is een veelzijdig bureau en heeft meerdere specialisten die zich focussen op bepaalde aspecten binnen de online marketing branche. Binnen Frank a Do ben ik verantwoordelijk voor de SEO, zoekmachine optimalisatie, tak en daarnaast hoofdaandeelhouder. Daarnaast houd ik mij bezig met Google AdWords campagnes, klantcontact en acquisitie.

Dit bericht plaats ik nu ruim een jaar na oprichting Frank a Do. In de tussentijd heb ik ook erg weinig geschreven op mijn blog vanwege de drukte bij Frank a Do. Wij zijn sinds oprichting behoorlijk gegroeid en dan met name wat betreft klanten en diensten.

Inmiddels staat er een behoorlijk solide online marketing bedrijf waar ik erg trots op ben. Ik verwacht de komende tijd mijn weblog TimBeeren.nl weer enigszins bij te kunnen houden.

Binnenkort zal de website van Frank a Do worden gelanceerd, we zijn momenteel druk bezig met de content hiervoor.

Frank


Mis het volgende artikel niet! Abonneer je gratis via RSS of e-mail.

Over Tim Beeren

Tim Beeren - geïnspireerd door Internet Marketing, E-commerce en Zoekmachine optimalisatie, jonge online ondernemer met passie en ambitie.

Tim Beeren is te volgen op Twitter als @timbeeren.

1 Reactie op "Tim Beeren partner Frank a Do"

Reageer op "Tim Beeren partner Frank a Do"